Corona-maatregelen in De Pas

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van 2020-2021 gaat op 1 september 2020 van start. Kaarten zijn voor de theatervoorstellingen zijn te koop via de theaterkassa of onze website. De theaterkassa is iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Kaarten worden ongeplaceerd verkocht dit is zonder rij of stoelnummer. Bij de ingang van de zaal wordt u een plaats toegewezen. Wel kun je de keuze maken tussen zaal of balkon plaatsen. We vragen je echter om je kaarten zo veel mogelijk via onze website te kopen, zodat er zo min mogelijk contactmomenten plaats vinden. 

 

TheaterPASpoort

Dit seizoen is het ook weer mogelijk gebruik te maken van een theaterPASpoort. Het paspoort is goed voor 5 voorstelling uit de “nieuwe” programmering van seizoen 2020/2021. De prijs van het paspoort bedraagt €65,- en is inzetbaar voor alle nieuwe voorstellingen, dus niet de voorstellingen die zijn verplaatst uit seizoen 2019/2020. Het Paspoort is uitsluitend te koop via onze infobalie.

 

Looproutes

In De Pas hanteren we looproutes die éénrichtingsverkeer aangeven. Zo kunnen we gemakkelijk voldoende afstand houden. De looproutes zijn duidelijk in het pand aangegeven, door middel van bordjes en pijlen op de vloer. Vriendelijk verzoek om de aangegeven routes ook echt te volgen.

 

Zaal

De zaalindeling is vanwege de coronamaatregelen aangepast. Wij houden in de zaal 1,5 meter afstand van elkaar. Tussen de rijen laten we telkens een rij leeg. Kom je uit hetzelfde huishouden, dan mag je naast elkaar plaatsnemen. Woon je niet samen, dan houd je drie stoelen afstand van elkaar.

Het is de bedoeling dat niet iedereen tegelijk de zaal in loopt. Daarom is de zaal ruim voorafgaand aan een film- en theatervoorstellingen geopend. We vragen je dan ook gespreid te komen, zo kunnen we ook bij binnenkomst altijd voldoende afstand van elkaar houden.

De maximale zaalcapaciteit is momenteel 30 personen.

 

Rolstoelplaatsen

Per film- of theatervoorstelling zijn maximaal 4 rolstoel-plaatsen beschikbaar. Ook dit is op basis van de beschikbare ruimte en onderlinge afstand. Kaarten voor rolstoelplaatsen worden alleen verkocht aan onze infobalie.

 

Garderobe

De garderobe in De Pas is gesloten. Je kunt je jas of vest meenemen in de zaal en op de lege stoel naast je leggen.

 

To-go-bar

Momenteel is de horeca helaas gesloten, het is tijdelijk wel toegestaan om eigen drinken mee te brengen tijdens film- en theatervoorstellingen.

 

Lunchen of koffie?

Momenteel is ons café helaas gesloten.

 

Betalen

Betaal zo veel mogelijk per pin in De Pas.

 

Hygiëne-maatregelen

Overal in De Pas staat handgel, desinfectiemiddel en oppervlakte-reiniger. Gebruik ze gerust zoveel als je wil! Daarnaast reinigen wij De Pas zo goed en zo vaak mogelijk.

 

Sanitaire voorzieningen

In De Pas kan je gebruikmaken van het toilet. Vanwege de nodige onderlinge afstand, zijn niet alle toiletten geopend. Je kunt zelf de toiletzitting reinigen met extra beschikbare reinigingsmiddelen. Maak je tijdens de voorstelling gebruik van het toilet, dan mag je daarna niet meer terug de zaal in. Wij adviseren om zoveel mogelijk thuis naar het toilet te gaan, zodat er geen rijen ontstaan.

 

Ten slotte

Houd altijd 1,5 meter afstand.

Was regelmatig je handen. 

Blijf thuis bij klachten.