nieuws

Corona-maatregelen in De Pas

Kaartverkoop

Je kunt kaarten zonder rij of plaatsnummer kopen via de theaterkassa of onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar tot maximaal één dag voorafgaand aan een film- of theatervoorstelling. Je koopt als bezoeker kaarten voor een bepaald tijdvak en je maakt de keuze tussen zaalplaatsen of balkonplaatsen. Wij controleren de kaarten bij de ingang van De Pas en voeren een checkgesprek. Na binnenkomst in de zaal begeleidt een medewerker je naar je zitplaats.

Er kunnen maximaal 90 personen tegelijk naar een voorstelling. Dit is de capaciteit van de zaal en het balkon samen.

 

Looproutes

In De Pas hanteren we looproutes die éénrichtingsverkeer aangeven. Zo kunnen we gemakkelijk voldoende afstand houden. De looproutes zijn duidelijk in het pand aangegeven, door middel van bordjes en strepen op de vloer. Vriendelijk verzoek om de aangegeven routes ook echt te volgen.

 

Zaal

De zaalindeling is vanwege de coronamaatregelen aangepast. Wij houden in de zaal 1,5 meter afstand van elkaar. Tussen de rijen laten we telkens een rij leeg. Kom je uit hetzelfde huishouden, dan mag je naast elkaar plaatsnemen. Woon je niet samen, dan houd je drie stoelen afstand van elkaar.

Het is de bedoeling dat niet iedereen tegelijk de zaal in loopt. Daarom zal de zaal 45 minuten voorafgaand aan een film/ theatervoorstelling open gaan. We vragen je dan ook gespreid te komen, zo kunnen we ook bij binnenkomst altijd voldoende afstand van elkaar houden.

 

Rolstoelplaatsen

Per film- of theatervoorstelling zijn maximaal 2 rolstoel-plaatsen beschikbaar. Ook dit is op basis van de beschikbare ruimte en onderlinge afstand. Kaarten voor rolstoelplaatsen moet je telefonisch reserveren.

 

Garderobe

De garderobe in De Pas is gesloten. Je kunt je jas of vest meenemen in de zaal en op de lege stoel naast je leggen.

 

To-go-bar

Naast de ingang van de zaal hebben wij een nieuwe bar geopend: de to-go-bar. Voordat je de zaal in loopt, haal je hier je drankje. Dit mag je meenemen in de zaal. Breng je het afval na afloop weer mee naar buiten?

 

Lunchen of koffie?

Wil je komen lunchen of een kopje koffie drinken in ons café? Reserveer dan telefonisch via 0412-451634. Op het terras hoef je niet te reserveren. Er zijn voorlopig geen filmmaaltijden.

 

Betalen

In De Pas kan uitsluitend per pin worden betaald . 

 

Hygiëne-maatregelen

Overal in De Pas staat handgel, desinfectiemiddel en oppervlakte-reiniger. Gebruik ze gerust zoveel als je wil! Daarnaast reinigen wij De Pas zo goed en zo vaak mogelijk.

 

Sanitaire voorzieningen

In De Pas kan je gebruikmaken van het toilet. Vanwege de nodige onderlinge afstand, zijn niet alle toiletten geopend. Je kunt zelf de toiletzitting reinigen met extra beschikbare reinigingsmiddelen. Maak je tijdens de voorstelling gebruik van het toilet, dan mag je daarna niet meer terug de zaal in. Wij adviseren om zoveel mogelijk thuis naar het toilet te gaan, zodat er geen rijen ontstaan.

 

Ten slotte

Houd altijd 1,5 meter afstand.

Was regelmatig je handen. 

Blijf thuis bij klachten.