Nauwe samenwerking tussen de theaters in Heesch en Oss

Nauwe samenwerking tussen de theaters in Heesch en Oss

HEESCH - Met ingang van het nieuwe theaterseizoen gaan CC De Pas in Heesch en Theater De Lievekamp in Oss nauw samenwerken bij de totstandkoming van het professionele programma. De programmeur van theater De Lievekamp, Ron Megens en de programmeur van Theater de Pas, Louisa Henderson, zullen intensief contact onderhouden zodat planning en inhoud van de programma’s van beide theater goed op elkaar afgestemd zijn.

Profiteren van Lievekamp-netwerk
Wilco Schrijvers, directeur van De Pas: "Na het vertrek van onze programmeur Bert Engelbart zijn we op zoek gegaan naar een vervanger. Daarnaast zijn we met De Lievekamp in gesprek gegaan en al snel kwamen we tot de conclusie dat CC De Pas er garen bij spint voor de boekingen van het professionele deel van het programma met De Lievekamp samen te werken. Dat levert betere afstemming op (hierdoor wordt straks voorkomen dat bijvoorbeeld een voorstelling zowel in CC De Pas als in theater De Lievekamp vlak achter elkaar geprogrammeerd wordt) en CC De Pas kan meeprofiteren van het grote netwerk van De Lievekamp.”

Optimaal gebruik van expertise
Lievekampdirecteur Coen Bais: "De podia in Heesch en Oss liggen hemelsbreed slechts 3,3 kilometer van elkaar vandaan en hebben ieder een eigen profiel. Door intensief samen te werken op het gebied van de programmering, kunnen zowel CC De Pas als De Lievekamp daar hun vruchten van plukken. Er wordt dan optimaal gebruikt gemaakt van de expertise van alle betrokkenen. Ron Megens zal samen met zijn collega bij CC De Pas, Louisa Henderson, een gebalanceerd programma vastleggen, waarbij de identiteit van beide theaters behouden blijft.

Beide theaters presenteren binnenkort hun programma voor het komend seizoen. 
Kijk voor meer informatie op www.de-pas.nl en www.lievekamp.nl.

 

bron: https://mooibernheze.nl/nieuws/6922/39877/nauwe-samenwerking-tussen-de-theaters-in-heesch-en-oss