Filmarrangementen

Filmarrangementen

Filmhuis De Pas draait bijzondere films, altijd met een boodschap en speelt, daar waar het kan in op de actualiteit. Er valt vaak wat te lachen en soms rolt er een traan, de films bieden altijd stof om na te praten en ter overdenking. Op zaken die ons bezighouden, op maatschappelijke thema’s of vraagstukken.

 

Een gezellig avondje uit met partner, familie of vrienden of gewoon in je eentje naar een goed verhaal in een prettige omgeving. Voor iedere filmavond wordt er een maaltijd in het filmthema van die avond geserveerd. Voor €12,50* per persoon zorgen wij er met veel PASsie en creativiteit voor dat u met een goedgevulde maag van de film kunt genieten.  

*Let op: deze prijs is exclusief overige consumpties en filmkaartjes. 

 
 
Lijkt het je leuk om bij ons te komen genieten van een compleet avondje uit? Reserveer dan nu! Deze optie vindt u terug tijdens het online reserveren van de filmkaartjes. Kies voor de aanschuiftafel waar je anderen kunt ontmoeten of reserveer een tafeltje apart voor wat extra quality time. Uiterlijk één uur voor de film begint gaan we aan tafel. Reserveren voor een diner kan tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. 
 
 
 
 
 
 

Benieuwd naar wat er op het menu staat? Check dan onze Facebookpagina, onze website voor het gerecht die avond.
Voor de aankomende filmavonden serveren we het volgende:

De film “Styx" - 10 en 11 februari 2020
Voorafgaand aan deze film serveren we een echte schippersmaaltijd. Kapucijners, omringd door allerlei heerlijke bijgerechten. Aardappeltjes, een frisse salade, speklapjes, uitjes, piccalilly, augurk en jus.

De film “Thee identical strangers" - 1 maart 2020
Deze avond serveren we een pure rundvleesburger met grote frieten en zelfgemaakte mayonaise met daarbij een frisse salade.

De film “Das schweigende klassenzimmer" - 9 en 10 maart 2020
Een traditioneel Oost-Duits gerecht, Zaurerkraut mit Wurst.

De film “Ballon" - 20 en 21 april 2020
Voorafgaand aan deze film serveren we een Schnitzel met aardappelpartjes en rauwkost.

Reserveren filmkaartjes en diner

Kaarten voor de reguliere films kosten €6,- per stuk en kaarten voor kinderfilms €5,- per stuk. Verkrijgbaar aan de theaterkassa en via onze website.
De theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur, alsmede één uur voor aanvang van een theater- of filmvoorstelling.
Via de website van De Pas, u ontvangt na bestelling een E-ticket.