Filmarrangementen

Filmarrangementen

Filmhuis De Pas draait bijzondere films, altijd met een boodschap en speelt, daar waar het kan in op de actualiteit. Er valt vaak wat te lachen en soms rolt er een traan, de films bieden altijd stof om na te praten en ter overdenking. Op zaken die ons bezighouden, op maatschappelijke thema’s of vraagstukken.

 

Een gezellig avondje uit met partner, familie of vrienden of gewoon in je eentje naar een goed verhaal in een prettige omgeving. Voor iedere filmavond wordt er een maaltijd in het filmthema van die avond geserveerd. Voor €12,50* per persoon zorgen wij er met veel PASsie en creativiteit voor dat u met een goedgevulde maag van de film kunt genieten.  

*Let op: deze prijs is exclusief overige consumpties en filmkaartjes. 

 
 
Lijkt het je leuk om bij ons te komen genieten van een compleet avondje uit? Reserveer dan nu! Deze optie vindt u terug tijdens het online reserveren van de filmkaartjes. Kies voor de aanschuiftafel waar je anderen kunt ontmoeten of reserveer een tafeltje apart voor wat extra quality time. Uiterlijk één uur voor de film begint gaan we aan tafel. Reserveren voor een diner kan tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. 
 
 
 

Benieuwd naar wat er op het menu staat? Check dan onze Facebookpagina, onze website voor het gerecht die avond.
Voor de aankomende filmavonden serveren we het volgende:

De film “Wild Rose" - 9 en 10 december 2019
Rose Lynn Harlan doomt van Nashville, ondertussen dromen wij van de Hot Chicken uit Nashville, langzaam gegrild met geroosterde groenten en aardappelen uit de oven. Voor de vegetariërs serveren paddenstoelen met kruidensaus.

De film “The Guernsey Liyerary Potato peel society - 27 december
Voorafgaand aan deze film serveren we een authentieke Irish potato-pie met daarbij een wild ragout of voor de vegetariërs een paddenstoelen ragout. Deze maaltijd wordt geserveerd met gebakken witlof.

De film "Dirty God" - 6 en 7 januari 2020

Wordt vervolgt...

De film "If Beale street could talk" - 12 januari 2020

Wordt vervolgt...

Reserveren filmkaartjes en diner

Kaarten voor de reguliere films kosten €6,- per stuk en kaarten voor kinderfilms €5,- per stuk. Verkrijgbaar aan de theaterkassa en via onze website.
De theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur, alsmede één uur voor aanvang van een theater- of filmvoorstelling.
Via de website van De Pas, u ontvangt na bestelling een E-ticket.