Het café

Het Café

De Pas heeft ook een gezellig oer-Brabants Café. Je kunt hier niet alleen binnen genieten van een hapje en een drankje; ook tijdens de zomerdagen is het op ons terras heerlijk vertoeven. Wij serveren een uitgebreide en afwisselende lunch en hebben naast een diversiteit aan frisse en alcoholische versnaperingen 4 verschillende bieren op de tap en 28 verschillende soorten Speciaal bier. Teveel om uit te kiezen? Verras jezelf, je partner, vriend, vriendin, zoon of dochter met een heerlijk Bierproeverijtje!
 
Daarnaast worden er ook verschillende evenementen georganiseerd in het Café zoals de Pubquiz of The Young Ones; een podium voor startende artiesten en bandjes.
 
Wil je ons Café bezoeken met een groep van 8 personen of meer? Neem dan telefonisch contact met ons op of mail naar onderstaand e-mailadres.
T: 0412 - 451634
 
Het is ook mogelijk een arrangement te reserveren in combinatie met een theatervoorstelling, deze vind je terug tijdens het online boeken van de voorstellingen of bij losse artikelverkoop. Wij heten je van harte welkom in het gezelligste Café van Bernheze!