PROGRAMMA

Benefietconcert: Nothing Else Matters

Vijf bands | goed doel: Stichting Matchis | topavond

Datum: zaterdag 7 maart
Tijd: 20:30 UUR
Zaal open: 20:00 UUR
Entree: € 12,50

 

Koop hier uw tickets!

 

Achtste editie Benefietconcert ‘Nothing Else Matters’ voor Stichting Matchis

Op zaterdag 7 maart a.s. wordt de 8e editie van het Benefietconcert ‘Nothing Else Matters’ georganiseerd in Cultureel Centrum de Pas in Heesch. Inmiddels heeft de organisatie regionale bekendheid verkregen en is bekend dat elk jaar de volledige opbrengst naar een goed doel gaat. Afgelopen jaar heeft Het Zonneschijntje uit Oss een cheque mogen ontvangen van € 7.000. De lat ligt hoog voor deze editie!

Stichting Matchis

Voor deze 8e editie van Nothing Else Matters is gekozen voor Stichting Matchis. Stichting Matchis zorgt ervoor dat patiënten die een stamceltransplantatie moeten ondergaan, zo snel mogelijk een passende donor krijgen. Als stamceldonor kun je nl. een leven redden maar het onderzoek hiernaar kost veel geld. Voor patiënten met een vorm van bloedkanker, zoals leukemie, zijn stamcellen van een donor vaak de laatste kans op leven. Jij kan iemand die kans geven verder te leven door je aan te melden als stamceldonor! Aanmelden als donor kan zelfs op de avond zelf en wie weet ben jij wel de perfecte match. Medewerkers van Matchis zijn deze avond aanwezig en informeren je graag (voor meer informatie zie: www.matchis.nl).

Perfecte match

Opnieuw treden 5 bands deze avond belangeloos op en zorgen voor een avond lang muziek. Dit jaar zijn dat de bands: Outline, Jamcat, Yoe Teek Mie In De Meeling, Co-Incidental en Vanavond Niet Schat. Kortom een ‘perfecte match’ van diverse muziekstijlen met garantie voor een leuke avond.

Op www.nothingelsematters.nl kun je zoals gewoonlijk meer informatie vinden. In een later stadium kan er via deze site geboden worden op diverse items (o.a. een gesigneerde cd van Marco Borsato, verkregen via zijn management). Ook zullen op de benefietavond zelf weer diverse spullen verloot worden.

De deuren gaan open om 20.00 uur.
De aanvang van het benefietconcert is ca. 20.30 uur.