Filmhuis De Pas

Filmhuis de Pas: Het Mysterie van de Melkrobots

Voorpremière

Datum: dinsdag 31 oktober
Tijd: 20:00 UUR
Zaal open: 19:45 UUR
Entree: € 5

 


Melkveehouder Johan van Rijthoven wil net als zijn voorouders een gezond boerenbedrijf overdragen aan zijn kinderen. Maar zijn koeien geven door onverklaarbare redenen niet genoeg melk meer en zijn bedrijf wordt met de ondergang bedreigd. Van Rijthoven bindt de strijd aan met de multinational die hem ondeugdelijke melkrobots heeft geleverd. Een strijd die leidt tot vele confrontaties, met zichzelf, met zijn familie en met onbeheersbare krachten op zijn erf.
Het mysterie van de melkrobots van regisseur Vuk Janic en producent Doxy Film ging op zaterdag 23 september jl. in wereldpremière op het Nederlands Film Festival.

Het mysterie van de melkrobots is gemaakt in het kader van Teledoc; een samenwerkingsverband van Nederlands Filmfonds, CoBO-fonds en NPO, en een coproductie van DOXY met IKONdocs & KRO-NCRV.

Duur: 83 minuten
Productiejaar: 2017

 

Kaarten reserveren kan telefonisch via 0412-451634 of voor aanvang van de film op de avond zelf, het is ook mogelijk om kaarten te reserveren via info@de-pas.nl. Wij zorgen dat uw kaarten klaarliggen!

 

Voor de trailer gebruikt u onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=KgdpAIZ-yJE